Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 15 παιδιά νεκρά σε σύγκρουση σχολικού με φορτηγό [εικόνες] - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 15 παιδιά νεκρά σε σύγκρουση σχολικού με φορτηγό [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter /@ANINewsUP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 15 παιδιά σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν έπειτα από σύγκρουση ενός σχολικού λεωφορείου με φορτηγό στην βόρεια Ινδία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Νεκρός είναι και ο οδηγός του λεωφορείου, στο πιο πρόσφατο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα της Ινδίας, μίας χώρας που κατέχει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ στην οδική ασφάλεια.

«Τραγικό τροχαίο ατύχημα στην Aliganj, της περιοχής Etah. Φόβοι ότι πάνω από 15 παιδιά σκοτώθηκαν. Σε εξέλιξη η διάσωση των τραυματιών» έγραψε στο Twitter ο γενικός διευθυντής της αστυνομίας στο βόρειο κρατίδιο του Ουτάρ Πραντές όπου συνέβη το δυστύχημα. Στη συνέχεια το περιστατικό επιβεβαίωσε και η αστυνομία γράφοντας στο Twitter ότι σκοτώθηκαν 15 παιδιά αλλά υπάρχουν φόβοι ο αριθμός να αυξηθεί στα 20.

Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 15 παιδιά νεκρά σε σύγκρουση σχολικού με φορτηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 15 παιδιά νεκρά σε σύγκρουση σχολικού με φορτηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 15 παιδιά νεκρά σε σύγκρουση σχολικού με φορτηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει αδιευκρίνιστο τι προκάλεσε τη σύγκρουση των οχημάτων, αν και όπως σημειώνει ο Guardian, πρόκειται για ένα σύνηθες φαινόμενο τα χειμωνιάτικα πρωινά που οι δρόμοι της βόρειας Ινδίας είναι καλυμμένη από πυκνή ομίχλη.

Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 15 παιδιά νεκρά σε σύγκρουση σχολικού με φορτηγό [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη χρονιά στην Ινδία σκοτώθηκαν σε τροχαία σχεδόν 150.000 άνθρωποι, περίπου δηλαδή 400 την ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Οδικών Μεταφορών και Αυτοκινητοδρόμων.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός της χώρας Narendra Modi εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων μέσω Twitter.

Φωτογραφίες: Twitter /@ANINewsUP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία τροχαίο σχολικό νεκρά παιδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ