Ζωή σαν ταινία: Tη μαχαίρωσε 32 φορές ο πρώην της, επέζησε και παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζωή σαν ταινία: Tη μαχαίρωσε 32 φορές ο πρώην της, επέζησε και παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε [εικόνες]

Φωτογραφίες: Support Melissa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μελίσσα Ντομ ήταν 20 χρονών όταν μαχαιρώθηκε 30 φορές από το πρώην αγόρι της. Παρ' όλο που όλοι πίστευαν πως δεν θα τα καταφέρει, εκείνη επέζησε και παρότι ήταν πεπεισμένη πως δεν θα ξανακάνει ποτέ σχέση στη ζωή της, κατάφερε και βρήκε την αγάπη με τον πιο γλυκό τρόπο.

Πριν από την επίθεση η Μελίσσα ήταν φοιτήτρια, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην ρεσεψιόν ενός νοσοκομείου στην γειτονιά της. Το όνειρό της ήταν να γίνει νοσοκόμα.
Τον πρώην της τον γνώρισε στο λύκειο, το οποίο το είχε βρει αρκετά γοητευτικό και ευγενικό.

Ωστόσο, όταν έκαναν σχέση η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει, με τον ίδιο να γίνεται πολύ ζηλιάρης, όταν η Μελίσσα έκανε αιτήσεις για να περάσει στο Πανεπιστήμιο.

«Με υποβίβαζε και δεν ήθελε να πετύχω. Προσπάθησα να τον χωρίσω, αλλά μου είπε πως ως κοπέλα του έπρεπε να τον βοηθήσω και όχι να τον εγκαταλείψω. Έλεγε πως θα με σκοτώσει αν τον αφήσω.

Ζωή σαν ταινία: Tη μαχαίρωσε 32 φορές ο πρώην της, επέζησε και παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έτσι, ο ίδιος άρχισε να την κακοποιεί με το πρώτο σημάδι χωρισμού. Μία μέρα το 2011, η Μελίσσα τον πήγε σπίτι του, επειδή είχε πιει. Της είπε να κλείσει την πόρτα και πριν τελειώσει την φράση του, άρχισε να την χτυπάει. Η ίδια κατάφερε να φύγει και να καλέσει την αστυνομία, όπου και τον συνέλαβε. Τότε είχε μείνει 10 ώρες στην φυλακή με την κατηγορία για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Και παρ΄όλο που η ίδια νόμιζε πως τελικά είχαν χωρίσει, τον Φεβρουάριο του 2012 την «ενόχλησε» λέγοντάς της πως απλά θέλει να τελειώσει όμορφα η σχέση τους με μία αγκαλιά και θα τη άφηνε ήσυχη.

Ωστόσο η αγκαλιά ήταν μία πρόφαση για να κάνει εκείνος κάτι φρικτό. Την μαχαίρωσε 30 φορές και με άφησε λιπόθυμη στον δρόμο.

«Έριχνα γροθιές, φώναζα και έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά συνέχισα να πέφτω στο έδαφος επειδή έχανα πολύ αίμα. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι έτρεξαν επειδή με άκουσαν και το κορίτσι κάλεσε το 911. Όταν τους είδε ο Ρόμπερτ πήρε ένα μεγαλύτερο μαχαίρι με οδοντωτή λεπίδα από το φορτηγό του και μου επιτέθηκε με αυτό. Ήθελε να με σκοτώσει. Ήξερε πως η αστυνομία ερχόταν και ήθελε να τελειώσει. Με άφησε πεσμένη στον δρόμο και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Προσευχήθηκα στον Θεό για να με σώσει και να μου δώσει άλλη μια ευκαιρία», είπε η ίδια περιγράφοντας το φρικτό έγκλημα που έζησε.

Η Μελίσσα είχε πολλά τραύματα, η δεξιά πλευρά του προσώπου της είχε παραλύσει και της έδωσαν 12 αμπούλες με αίμα, με την ίδια να λέει πως είναι θαύμα που επέζησε.
Ο πρώην της βρισκόταν στα χέρια της αστυνομίας, ενώ πρώτα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με χάπια και πέφτοντας με το αυτοκίνητό του σε τοίχο, χωρίς επιτυχία.

Ζωή σαν ταινία: Tη μαχαίρωσε 32 φορές ο πρώην της, επέζησε και παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Από τα 32 τραύματα από μαχαίρι, τα 9 ήταν στο κεφάλι, τον λαιμό και το πρόσωπό της, ενώ είχε χάσει δόντια. «Τα μαλλιά μου ήταν ξυρισμένα επειδή έπρεπε να κάνουν ράμματα στο κεφάλι μου. Το μισό μου πρόσωπο είχε παραλύσει. Όταν κοίταξα στον καθρέφτη για πρώτη φορά μετά, έβαλα τα κλάματα. Ήμουν μόλις 20 ετών...αλλά η πίστη μου ήταν δυνατή και ήξερα ότι δεν είχαν παραμείνει στη Γη για να είμαι οργισμένη για το πώς έμοιαζα. Απλά ένιωθα ευλογημένη που ήμουν ζωντανή», περιέγραψε η ίδια.

Ζωή σαν ταινία: Tη μαχαίρωσε 32 φορές ο πρώην της, επέζησε και παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Και καθώς ο καιρός περνούσε και τα τραύματά της άρχισαν να επουλώνονται, η Μελίσσα βγήκε πιο δυνατή από αυτό. Έδινε ομιλίες, ενθάρρυνε και συμβούλευε γυναίκες που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης να αλλάξουν την ζωή τους.

Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, η ίδια είχε πάει για φαγητό με την μητέρα της στο σπίτι ενός από τους πυροσβέστες που την είχε σώσει.

Το φλερτ και τον ενδιαφέρον που είχαν ο ένας για τον άλλον ήταν εμφανές, με αποτέλεσμα η Μελίσσα να ξεπεράσει τις φοβίες της, να βγει ραντεβού μαζί του και να γίνει η σύντροφός του.

Ζωή σαν ταινία: Tη μαχαίρωσε 32 φορές ο πρώην της, επέζησε και παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Οι ίδιοι έκαναν πολλά μαζί. Ο Κάμερον της έμαθε σκοποβολή και η Μελίσα απέκτησε άδεια να φέρει κρυμμένο όπλο, κάτι που την κάνει να νιώθει πιο ασφαλής. Το 2013 ήταν δίπλα της όταν πήγε στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου ο Ρόμπερτ καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς αναστολή. Στη συνέχεια, η ίδια σπούδασε Management and Organisational Leadership in Business. Ο Κάμερον της έκανε πρόταση γάμου λίγα χρόνια μετά.

Ζωή σαν ταινία: Tη μαχαίρωσε 32 φορές ο πρώην της, επέζησε και παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε [εικόνες] | iefimerida.gr 4

«Μου έδωσε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι με διαμάντι που είχε επιλέξει και θα παντρευτούμε σε λίγες εβδομάδες. Όλοι οι άνθρωποι που με έσωσαν από τον πρώτο αστυνομικό επί σκηνής μέχρι τον χειρουργό, έρχονται. Σήμερα νιώθω ευλογημένη που είμαι εδώ. Ξέρω ότι η επίθεση ήταν απλά μια ημέρα της ζωής μου και δεν θα με καθορίσει ποτέ».

Φωτογραφίες: Support Melissa, Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ