Κάν' το όπως οι σεφ: 7 γεύματα-λιχουδιές που μπορείς να μαγειρέψεις εξ ολοκλήρου στον φούρνο μικροκυμάτων - iefimerida.gr

Κάν' το όπως οι σεφ: 7 γεύματα-λιχουδιές που μπορείς να μαγειρέψεις εξ ολοκλήρου στον φούρνο μικροκυμάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κλασική, παραδοσιακή μαγειρική θέλει τη νοικοκυρά να αφιερώνει ατέλειωτες ώρες πάνω από τον πάγκο της κουζίνας, που κατακλύζεται από μαγειρικά σκεύη, όπως κατσαρόλες και ταψιά, αλλά και τρόφιμα.

Αυτά μέχρι την ανακάλυψη μιας από τις πιο πρακτικές και «θαυματουργές» οικιακές συσκευές, που λέγεται φούρνος μικροκυμάτων.

Είναι η λύση της σύγχρονης εργαζόμενης και πολυάσχολης γενικότερα γυναίκας, που αδυνατεί να βρει χρόνο για κανονικό μαγείρεμα και έτσι, επωφελείται από τη βοήθεια που της προσφέρει ο φούρνος αυτός, που έχει την ικανότητα όχι μόνο να ξεπαγώνει τις τροφές ή να της ζεσταίνει, αλλά και να μαγειρεύει ορισμένες από αυτές.

Αυτό είναι ένα από τα μυστικά των σεφ για γρήγορο μαγείρεμα που δεν χάνει σε νοστιμιά!

Διαβάστε τον κατάλογο με τις δέκα τροφές που μπαίνουν στα μικροκύματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ