Λευκό τζιν, το δύσκολο: Βάλ'το σωστά τον χειμώνα - 10 στιλάτοι συνδυασμοί - iefimerida.gr

Λευκό τζιν, το δύσκολο: Βάλ'το σωστά τον χειμώνα - 10 στιλάτοι συνδυασμοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λευκό τζιν. Ενα κομμάτι που τον φετινό χειμώνα αποτελεί hot τάση παρά το ότι μεγάλη μερίδα γυναικών διστάζει να το εντάξει στις καθημερινές της στιλιστικές επιλογές.

Οχι, το λευκό denim δεν είναι ο νέος αντικαταστάτης του κλασικού blue jean. Είναι μια εναλλακτική επιλογή που μπορεί να φωτίσει τις χειμερινές μας εμφανίσεις, δίνει μια ξεχωριστή γοητεία στις μουντές επιλογές που κάνουμε για τα καθημερινά μας outfit.

Το λευκό τζι θεωρείται «δύσκολο» στον συνδυασμό του. Πολλές γυναίνες το θεωρούν ένα κομμάτι που δεν θα τις κολακέψει εύκολα. Σαφέστατα.

Γιατί αν δεν γίνουν οι κατάλληλοι συνδυασμοί το λευκό τζιν μπορεί ακόμα να δείξει και κιτς. Το λευκό τζιν φοριέται άνετα στο γραφείο, στη βόλτα, στην έξοδό μας. Είναι θηλυκό, είναι νεανικό, αποπνέει φρεσκάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λευκό τζιν μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ