Επιστρέφουν οι «Δεν πληρώνω» με νέες μορφές κινητοποιήσεων για να σταματήσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - iefimerida.gr

Επιστρέφουν οι «Δεν πληρώνω» με νέες μορφές κινητοποιήσεων για να σταματήσουν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες μορφές κινητοποιήσεων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προαναγγέλλουν οι «Δεν πληρώνω».

Κάθε Τετάρτη βρίσκονται έξω από τα πρωτοδικεία της χώρας και δεν επιτρέπουν να πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί ακινήτων, για χρέη πολιτών προς το δημόσιο και τις τράπεζες. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιοι με τις κινητοποιήσεις τους «ανάγκασαν» την κυβέρνηση να δημιουργήσει πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για να «παρακάμψει» τα αποκλεισμένα πρωτοδικεία. Οπως ανέφεραν οι ίδιοι στο iefimerida.gr πραγματοποιούν συσκέψεις και ετοιμάζονται να μεταφέρουν τις δράσεις τους στα συμβολαιογραφικά γραφεία και στα τραπεζικά υποκαταστήματα.

Ο 34χρονος γιατρός Λεωνίδας Παπαδόπουλος που πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις, δήλωσε: «Η μνημονιακή συγκυβέρνηση σε συνεννόηση με την τρόικα, τους τραπεζίτες και την ηγεσία των συμβολαιογράφων, φέρονται να προσπαθούν να "παρακάμψουν" την αποτελεσματική αντίσταση του Κινήματος μας, θεσμοθετώντας πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Εμείς θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, μεταφέροντας τον όπου χρειαστεί. Στα συμβολαιογραφικά γραφεία, έξω από τα τραπεζικά υποκαταστήματα ή τα γραφεία διεθνών ληστρικών funds. Σε κάθε περίπτωση οργανωνόμαστε σε πανελλαδικό επίπεδο και δε θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Δεν πληρώνω» πλειστηριασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ