Τα είπε με τους αρχηγούς και τον προπονητή της ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης - iefimerida.gr

Τα είπε με τους αρχηγούς και τον προπονητή της ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης

Σταύρος Αδαμίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τους αρχηγούς της ΑΕΚ (Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Καφέ) και τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κωστένογλου είχε πριν την προπόνηση της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης.

Αφορμή για την συνάντηση, η οποία έγινε μετά από πρωτοβουλία του κ. Αδαμίδη, στάθηκε η χτεσινή ενέργεια των παικτών της Ένωσης να κόψουν μόνοι τους την βασιλόπιτα, χωρίς την παρουσία της διοίκησης της ομάδας. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aek365.gr, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν υπομονή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τους ξεκαθάρισε πως έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει τελειώσει είτε θετικά, είτε αρνητικά το θέμα με τον επενδυτή, ενώ δεσμεύτηκε πως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα γίνουν κάποιες πληρωμές.

Από την πλευρά τους οι παίκτες εξέφρασαν για μία ακόμη φορά τον έντονο προβληματισμό τους για την κατάσταση που επικρατεί σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ