Σκίουρος ερωτεύτηκε Τυραννόσαυρο! - iefimerida.gr

Σκίουρος ερωτεύτηκε Τυραννόσαυρο!

Τυραννόσαυρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παθιάρικο φιλί στο στόμα που δίνει ένας σκίουρος σε έναν πλαστικό Τυραννόσαυρο Ρεξ, κατάφερε να απαθανατίσει ένας άνδρας στο Κολοράντο.

Ο φυσιολάτρης Έλιοτ Νέιθαν είχε ρίξει βελανίδια στο τραπέζι του κήπου του – όπου βρισκόταν και το παιχνίδι του γιου του - , ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να φέρει ένα σκίουρο αρκετά κοντά του, ώστε να καταφέρει να τον φωτογραφήσει. Η προσπάθειά του δεν άργησε να φέρει αποτελέσματα, καθώς λίγο αργότερα ένας σκίουρος έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να μαζεύει τα βελανίδια που είχε αφήσει ο άντρας.

Ο Νέιθαν περίμενε υπομονετικά επί ώρες να πλησιάσει ο σκίουρος το πλαστικό παιχνίδι, αλλά το συμπαθέστατο τρωκτικό τον αποζημίωσε πλήρως, όταν όχι μόνο πήγε δίπλα στον Τυραννόσαυρο, αλλά άρχισε και να ερωτοτροπεί μαζί του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ