Ο Τραμπ θα ξεκινήσει τη θητεία του με δύο ημέρες ρεπό -Από Δευτέρα πιάνει δουλειά

Ηδη έχει δηλώσει πολλά για το τι θα κάνει από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβει καθήκοντα. Αλλά αυτή η ώρα δεν θα έρθει μόλις ορκιστεί νέος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ουσιαστικά είπε ότι θα ξεκινήσει τη θητεία του με... δυο ημέρες ρεπό. Οπως δήλωσε, θεωρεί ότι η πρώτη ημέρα της διακυβέρνησής του θα είναι η Δευτέρα και όχι η Παρασκευή που θα ορκιστεί. Και αυτό γιατί, εξήγησε, δεν θέλει τα καθήκοντά του να «μπερδευτούν» με τους εορτασμούς που θα ακολουθήσουν την ορκωμοσία του, στις 20 Ιανουαρίου.

«Η πρώτη ημέρα θεωρώ ότι είναι η Δευτέρα και όχι η Παρασκευή ή το Σάββατο. Σωστά;», είπε σε συνέντευξη στους Times. «Εννοώ, η πρώτη ημέρα μου θα είναι η Δευτέρα, γιατί δεν θέλω να υπογράφω και αυτό να μπερδευτεί με τους πολλούς εορτασμούς», πρόσθεσε. Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι μία από τις πρώτες εντολές που θα υπογράψει θα είναι για «ισχυρά σύνορα», χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Πάντως η απόφασή του να πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα προκάλεσε επικριτικά σχόλια στο Twitter. Μάλιστα πολλοί το χαρακτήρισαν ως «αστείο» και άλλοι ρωτούσαν αν κάποιες χώρες θα ήθελαν να επιτεθούν στις ΗΠΑ, εκμεταλλευόμενες την ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ρεπό ορκωμοσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ