Γυμνόστηθη ακτιβίστρια των FEMEN άρπαξε κέρινο ομοίωμα του Τραμπ από τα γεννητικά όργανα [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυμνόστηθη ακτιβίστρια των FEMEN άρπαξε κέρινο ομοίωμα του Τραμπ από τα γεννητικά όργανα [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Paul White
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος μίας γυμνόστηθης ακτιβίστριας έγιναν τα... γεννητικά όργανα του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά σε κέρινο ομοίωμα του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.

Στα αποκαλυπτήρια, στο σχετικό μουσείο της Μαδρίτης, μίας ακτιβίστρια των FEMEN όρμησε στο ομοίωμα του Τραμπ και το άρπαξε από τον καβάλο. Δημοσιογράφοι του Reuters, που ήταν παρόντες στην τελετή, ανέφεραν ότι η γυναίκα πέρασε τα σχοινιά που είχαν τοποθετηθεί από την ασφάλεια και έβαλε το χέρι της στον καβάλο του ομοιώματος, ενώ ούρλιαζε «αρπάζω την πατριαρχία από τα αρ@@@@α».

Οι άνθρωποι του μουσείου δυσκολεύτηκαν λίγο, αλλά κατάφεραν τελικά να την απομακρύνουν. Η οργάνωση FEMEN ανέλαβε την ευθύνη για τη διαμαρτυρία της γυμνόστηθης γυναίκας, γράφοντας στο Twitter «Οι FEMEN μόλις άρπαξαν το ομοίωμα του Τραμπ στη Μαδρίτη από τα αρ@@@@α».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του μουσείου, Γκονζάλο Πρέσα, χαρακτήρισε το συμβάν ως δυσάρεστο, ενώ πρόσθεσε μιλώντας στο Reuters «Αν θέλουν να το κάνουν αυτό, πρέπει να το κάνουν απευθείας σε εκείνον. Αυτό ήταν πολύ εύκολο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Femen Ντόναλντ Τραμπ κέρινο ομοίωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ