«Ο Τραμπ είναι άνθρωπος της ειρήνης, ο λιγότερο ρατσιστής που γνωρίζω», υποστήριξε στενός σύμβουλος του στο Νταβός - iefimerida.gr

«Ο Τραμπ είναι άνθρωπος της ειρήνης, ο λιγότερο ρατσιστής που γνωρίζω», υποστήριξε στενός σύμβουλος του στο Νταβός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσαν ανά την υφήλιο αρκετές από τις θέσεις του Ντόναλντ Τραμπ επιχείρησε να ανασκευάσει ένας στενός σύμβουλός του μιλώντας σε πάνελ στο Νταβός.

Τα σχόλια του Τραμπ ότι το ΝΑΤΟ είναι «παρωχημένο» αντανακλούν πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος, δεν εννοούσε ότι η Συμμαχία πρέπει να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, είπε ο Άντονι Σκαραμούτσι.

«Πρέπει να σκεφτούμε να αλλάξουμε το (Βορειοατλαντικό) Σύμφωνο ώστε να είναι έτοιμο για τον 21ο και τον 22ο αιώνα», συμπλήρωσε.

Σε αντίθεση με τη σκληρή ρητορική του εκλεγμένου αμερικανού προέδρου έναντι του Πεκίνου ο πρώην goldenboy της Γουώλ Στρητ υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ θέλουν να έχουν μια «εξαιρετική σχέση» με την Κίνα.

Ο Τραμπ «είναι ο λιγότερο ρατσιστής που γνωρίζω», υποστήριξε ο ιδρυτής του hedge fund SkyBridge Capital και γι’ αυτό μπορεί να φανταστεί ότι σύντομα ο Τραμπ κι ο Ομπάμα θα παίζουν μαζί γκολφ.

Νωρίτερα ο Σκαραμούτσι είχε δηλώσει στην ιταλική εφημερίδα Repubblica στο περιθώριο του φόρουμ: «ο Τραμπ είναι άνθρωπος της ειρήνης ειδάλλως δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του». Είπε ακόμη ότι γνωρίζει εδώ και 21 χρόνια τον διάδοχο του Ομπάμα στο Λευκό Οίκο, ότι ο δισεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικανός «θέλει μια πολύ στενή σχέση με την Μέρκελ και τον Πούτιν» και δηλώνει πεπεισμένος ότι «μέσα στο επόμενο εξάμηνο οι σχέσεις ΗΠΑ-Ευρώπης θα είναι ισχυρότερες από ποτέ.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ