Το μικρόφωνο-γίγας δημοσιογράφου του Sky News -Σαν... μίνι αερόστατο [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μικρόφωνο-γίγας δημοσιογράφου του Sky News -Σαν... μίνι αερόστατο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι στιγμές ήταν ιστορικές. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, είχε μόλις ανακοινώσει τη στρατηγική της για σκληρό Brexit και το Sky News έκανε live σύνδεση για να ανιχνεύσει τις πρώτες αντιδράσεις.

Ετσι, συνδέθηκε με δημοσιογράφο σε μια πόλη της χώρας που είχε ψηφίσει σε ποσοστό 52% την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Και τότε ήρθε η... έκπληξη.

Το μικρόφωνο-γίγας δημοσιογράφου του Sky News -Σαν... μίνι αερόστατο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το μικρόφωνο-γίγας δημοσιογράφου του Sky News -Σαν... μίνι αερόστατο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με το που άλλαξε η εικόνα οι τηλεθεατές έμειναν έκπληκτοι από το ασυνήθιστο... μέγεθος του μικροφώνου που κρατούσε στα χέρια της η δημοσιογράφος. Και αυτό διότι δεν ήταν ένα οποιοδήποτε μικρόφωνο, καθώς έμοιαζε με... μίνι αερόστατο το οποίο η δημοσιογράφος κρατούσε από μια λαβή σε γωνία 90 μοιρών.

Το μικρόφωνο-γίγας δημοσιογράφου του Sky News -Σαν... μίνι αερόστατο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το μικρόφωνο-γίγας δημοσιογράφου του Sky News -Σαν... μίνι αερόστατο [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πάντως, προφανώς πρόκειται για ένα σύγχρονης τεχνολογίας και εξαιρετικής ευαισθησίας όργανο, καθώς την ώρα που η δημοσιογράφος συνομιλούσε με κατοίκους της πόλης Basingstoke το μικρόφωνο βρισκόταν σε αρκετή απόσταση από τα πρόσωπά τους, αλλά ο ήχος ήταν τέλειος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ