Σακίρα στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός: Στηρίξτε τα μη προνομιούχα παιδιά - iefimerida.gr

Σακίρα στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός: Στηρίξτε τα μη προνομιούχα παιδιά

φωτογραφίες: AP images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός με μία ανατρεπτική τελετή έναρξης όπου μίλησε η Σακίρα.

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα κάλεσε τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών, ενώ παράλληλα τιμήθηκε στο Νταβός για το ανθρωπιστικό έργο της.

Η Σακίρα συμμετέχει ενεργά στο Ιδρυμα Pies Descalzos που παρέχει φροντίδα και πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά της Κολομβίας.

Σακίρα στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός: Στηρίξτε τα μη προνομιούχα παιδιά  | iefimerida.gr 0

Κατά την ομιλία της, η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNICEF, τόνισε πως «Τα σημερινά μωρά θα ηγούνται των αυριανών επιχειρήσεων. Η ικανότητά τους να συνεισφέρουν θα διαμορφώσει τις αυριανές κοινωνίες, θα λύσει τα αυριανά προβλήματα».

Σακίρα στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός: Στηρίξτε τα μη προνομιούχα παιδιά  | iefimerida.gr 1

Συνεχίζοντας η Κολομβιανή σταρ, σημείωσε πως μέσα στην αίθουσα βρίσκονται κάποιοι από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και δήλωσε «Είμαι πεπεισμένη ότι ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς μπροστά από τις εξελίξεις.

Πρέπει να δραστηριοποιήσουμε τους εγκεφάλους και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων και τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και τα ταλέντα των εταιρειών σας για να κάνουμε το κοινωνικό καλό και να επιλύσουμε κοινωνικά προβλήματα» κατέληξε η Σακίρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σακίρα Νταβός οικονομικό φόρουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ