Άγριο ξύλο με γκλίτσες μέσα στα βοσκοτόπια - iefimerida.gr

Άγριο ξύλο με γκλίτσες μέσα στα βοσκοτόπια

πυροβολισμός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί έπεσαν στην Κρήτη ανάμεσα σε δύο παρέες κτηνοτρόφων για κτηματικές διαφορές. Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν τα βοσκοτόπια στο Φτενούρι, στο Σμάρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος, όπου «συναντήθηκαν» οι δύο παρέες.

Όπως κατήγγειλαν οι πέντε της μίας παρέας, ηλικίας 24, 18, 52, 47 και 21 ετών, δέχτηκαν χτυπήματα με γκλίτσες από τους τέσσερις της άλλης παρέας, ηλικίας 57, 28, 23 και 25 ετών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά, ενώ υλικές ζημιές, ύψους περίπου 2.000 ευρώ υπέστη ένα φορτηγό αυτοκίνητο.

Η μάχη όμως δεν περιορίστηκε στο ξύλο με τις γκλίτσες, αλλά σύμφωνα με το cretalive.gr, o έπεσαν και πυροβολισμοί, όταν δύο από τους εμπλεκόμενους στον καβγά έβγαλαν πιστόλια και πυροβόλησαν για εκφοβισμό, τουλάχιστον δέκα φορές στον αέρα. Ο πιο άτυχος όμως του περιστατικού ήταν ένας σκύλος, τον οποίο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ