Λοβέρδος: Οι γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμα για τα δάνεια σε κόμματα/ΜΜΕ - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Οι γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ με το πόρισμα για τα δάνεια σε κόμματα/ΜΜΕ

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αμηχανία του ΣΥΡΙΖΑ για το ναυάγιο της εξεταστικής επιτροπής για τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Σήμερα, πριν διανείμουν στα μέλη της επιτροπής το "πόρισμά τους", το έκαναν διαρροή σε δημοσιογράφους κι έπειτα επιχείρησαν να το μαζέψουν, ισχυριζόμενοι πως δεν έστειλαν το τελικό κείμενο!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή όχι μόνο προκατασκεύασε "πόρισμα" πριν καλά-καλά ξεκινήσει η επιτροπή, όχι μόνο αρνήθηκε με ψηφοφορία να επιχειρήσουμε από κοινού τη σύνταξη ενιαίου πορίσματος, αλλά επιδόθηκε και στην υποκλοπή εντυπώσεων με τη διαρροή του κειμένου του δήθεν πορίσματος της εξεταστικής» τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου, για το εισηγητικό πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξεταστική επιτροπή για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην αμηχανία του για το ναυάγιο της εξεταστικής του για τη δανειοδότηση ΜΜΕ και κομμάτων πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο. Σήμερα, πριν διανείμουν στα μέλη της επιτροπής το "πόρισμά τους", το έκαναν διαρροή σε δημοσιογράφους κι έπειτα επιχείρησαν να το μαζέψουν, ισχυριζόμενοι πως δεν έστειλαν το τελικό κείμενο!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή όχι μόνο προκατασκεύασε "πόρισμα" πριν καλά-καλά ξεκινήσει η επιτροπή, όχι μόνο αρνήθηκε με ψηφοφορία να επιχειρήσουμε από κοινού τη σύνταξη ενιαίου πορίσματος, αλλά επιδόθηκε και στην υποκλοπή εντυπώσεων με τη διαρροή του κειμένου του δήθεν πορίσματος της εξεταστικής. Η ζωή, όμως, τους εκδικείται. Τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα για τα ψέματα που είπαν και τις ενσυνείδητα ψευδείς υποσχέσεις που έδωσαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ