Οθωνας (ΠΑΣΟΚ): Τι φοβούνται οι φιλόδοξοι αρχηγοί; Οτι οι μηχανισμοί θα εμποδίσουν τα πλήθη να τους ψηφίσουν; - iefimerida.gr

Οθωνας (ΠΑΣΟΚ): Τι φοβούνται οι φιλόδοξοι αρχηγοί; Οτι οι μηχανισμοί θα εμποδίσουν τα πλήθη να τους ψηφίσουν;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δηκτικό χιούμορ αναφέρθηκε ο Μανώλης Οθωνας στις φιλοδοξίες στελεχών της Κεντροαριστεράς και στους φόβους που διατυπώνουν ότι θα «καπελωθούν» από το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος αναφορικά με τις διεργασίες που συντελούνται στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, διαβεβαίωσε όσους θέλουν να προσέλθουν ότι «δεν θέλουμε να σημαδέψουμε καμία τράπουλα».

Εσπευσε δε να τους καθησυχάσει με μια ειρωνική χροιά: «Γι’ αυτό ας μην ανησυχούν όσοι φοβούνται ότι οι μηχανισμοί μας θα εμποδίσουν τα πλήθη των πολιτών που αδημονούν να συρρεύσουν και να συνωστισθούν να τους ψηφίσουν για να τους κάνουν αρχηγούς».

Και κατέληξε με την προτροπή: «Για αυτό ας μην διστάζουν άλλο να ανταποκριθούν και να συμμετάσχουν από τώρα στις διαδικασίες μας και στα όργανα της συμπαράταξης αν συνδιαμορφώσουμε το επόμενα βήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ