Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Κούγια στο γήπεδο της Παναχαϊκής [εικόνες] - iefimerida.gr

Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Κούγια στο γήπεδο της Παναχαϊκής [εικόνες]

Αλέξης Κούγιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδιο στο γήπεδο της Παναχαϊκής με πρωταγωνιστή το γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετέτρεψε σε ρινγκ τις εξέδρες των επισήμων, όταν διαπίστωσε πως εκεί καθόταν ένας φίλαθλος της ομάδας, με τον οποίο προφανώς δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις.

Σύμφωνα με το dete.gr, το οποίο δημοσίευσε και τις φωτογραφίες από το γήπεδο ο κ.Κούγιας έγινε έξαλλος όταν διαπίστωσε ότι δίπλα από τις εξέδρες των επισήμων, καθόταν ο κ.Βασιλόπουλος, τον οποίο προφανώς και δεν συμπαθεί, χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο κ.Κούγιας μάλιστα αντάλλαξε βαριές εκφράσεις με τον φίλαθλο και απαίτησε να βγει έξω από το γήπεδο. Χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών οι δύο άνδρες δεν ήρθαν στα χέρια. Τελικά ο κ. Βασιλόπουλος, αναγκάστηκε να βγει έξω και αργότερα επανήλθε και κάθισε σε άλλη εξέδρα ώστε να μην τον βλέπει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ