Λοβέρδος: απέλυσε τη διοικήτρια του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» - iefimerida.gr

Λοβέρδος: απέλυσε τη διοικήτρια του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διοικήτρια του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα Ρογδάκη απέπεμψε, όπως είχε προαναγγείλει πρώτη η iefimerida.gr ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, χρεώνοντας της την τεχνητή έλλειψη ιατρικού υλικού στο νοσοκομείο. Η ΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε κατέδειξε τις ευθύνες της πρώην διοικήτριας και άλλων συνεργατών της. Χρέη διοικητή του «Αλεξάνδρα» θα εκτελεί εφεξής ο διοικητής του «Έλενα».

Έπειτα από σύσκεψη του υπουργού Υγείας με τον υφυπουργο και τους γενικούς γραμματείς με στόχο να παρθούν κι άλλα διοικητικά μέτρα σε βάρος της διοίκησης του «Αλεξάνδρα» που ισχυρίστηκε ψευδώς ότι το νοσοκομείο είχε έλλειμα σε υλικά πρώτης ανάγκης κάτι που δεν ισχύει, όπως αποδείχτηκε, και δημιούργησε πανικό στην κοινή γνώμη, αποπέμφθηκε και ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, ενώ η διοίκησή του ανατέθηκε στον διοικητή του μαιευτηρίου "Έλενα".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ