Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία [βίντεο]

Φωτογραφία: trikalaola
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στα Τρίκαλα τη Δευτέρα, εξαιτίας σφοδρής χιονόπτωσης που έπληξε το νομό τα ξημερώματα.

Στα ορεινά χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρει το «trikalaola».

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Τρικκαίων αναφέρει πως αναστέλλεται η απόφαση για επανέναρξη των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι αναστέλλεται η απόφαση για σημερινή επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Οι καιρικές συνθήκες που ενέσκηψαν στην περιοχή μας. σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, δεν επιτρέπουν την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών και όλων των μελών της σχολικής κοινότητας από τα διδακτήρια.

Επομένως τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε σήμερα. Αντιθέτως, ανοιχτοί θα μείνουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων».

Ανάλογη είναι και η ανακοίνωση του δήμου Καλαμπάκας.

«Λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού, σήμερα Δευτέρα 16/01/2017, όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, δε θα λειτουργήσουν.

Δήμος Καλαμπάκας», σημειώνει.

Κλειστά και στο δήμο Ιωαννιτών

Ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει πως όλα τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα Δευτέρα 16/1/2017.

Η απόφαση ελήφθη στις 6 το πρωί για λόγους ασφάλειας των μαθητών, αφού εκτιμήθηκε η κατάσταση η οποία διαμορφώνεται μετά τη νέα χιονόπτωση που ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα.

Κλειστά θα είναι και σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Ζίτσας, στο δήμο Μετσόβου και στον δήμο Δωδώνης.

Δυτική Μακεδονία: Πού δεν θα ανοίξουν τα σχολεία

Με έκτακτες αποφάσεις των δημάρχων Καστοριάς και 'Αργους Ορεστικού στην Π.Ε. Καστοριάς, Γρεβενών στην Π.Ε Γρεβενών και Σερβίων - Βελβεντού στην Π.Ε. Κοζάνης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 λόγω της χιονόπτωσης και άσχημων καιρικών συνθηκών.

Έκλεισαν πάλι τα σχολεία σε ορεινές περιοχές της Ξάνθης

Χιονίζει από το πρωί της Δευτέρας στα ορεινά της Ξάνθης με αποτέλεσμα να αναστείλουν εκ νέου τη λειτουργία τους όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ορεινού δήμου Μύκης αλλά και της δημοτικής ενότητας Σταυρούπολης του δήμου Ξάνθης.

Στα υπόλοιπα τμήματα του δήμου Ξάνθης όσο και στο σύνολο της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, τα σχολεία σήμερα λειτουργούν κανονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρίκαλα κλειστά σχολεία χιονόπτωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ