Όχι στη δυαρχία από τον Γιάννη Μίχα και την Συλβάνα Ράπτη - iefimerida.gr

Όχι στη δυαρχία από τον Γιάννη Μίχα και την Συλβάνα Ράπτη

αλλαγή ηγεσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παρέμβασή τους κατά τη διάρκεια του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Γιάννη Μίχας και η Συλβάνα Ράπτη τοποθετήθηκαν κατά της μεταβατικής δυαρχίας στο κόμμα που προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας πως πρέπει να ανοίξουν άμεσα οι διαδικασίες για την αλλαγή της ηγεσίας.
Ο κ. Μίχας είπε χαρακτηριστικά «Θεωρώ λάθος ο πρόεδρος που θα ηγηθεί του κόμματος στις επόμενες εθνικές εκλογές με στόχο να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών να μην έχει πρώτα διασφαλίσει τουλάχιστον την εμπιστοσύνη των μελών και φίλων του Κινήματός μας. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω στην λογική της δυαρχίας».

Αντίστοιχη ήταν η τοποθέτηση και της Συλβάνας Ράπτη η οποία τόνισε: «Αλλαγή ηγεσίας πριν τις εκλογές. Οι αργόσυρτες διαδικασίες μας οδηγούν σε λύση δια της μεθόδου της σήψεως και τέτοια λύση δεν μας χρειάζεται»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ