Γιακουμάτος για τις κόρες του: «Πρέπει να με φοβούνται οι υποψήφιοι γαμπροί» - iefimerida.gr

Γιακουμάτος για τις κόρες του: «Πρέπει να με φοβούνται οι υποψήφιοι γαμπροί»

Φωτογραφία: Ηλίας Κουτουλογέννης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα μεταξύ άλλων για το αν θα παραδώσει τη σκυτάλη της πολιτικής στην κόρη του, τι βλέπει στον ύπνο του, γιατί έχει να πάει στη Μύκονο πέντε χρόνια, αλλά και αν τσεκάρει τα αγόρια που έχουν οι κόρες του, μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά και ερωτώμενος για το αν θα παραδώσει τη σκυτάλη της πολιτικής στην δικηγόρο κόρη του Ευαγγελία είπε ότι θα είναι δίπλα της σε ότι αποφασίσει, παραδεχόμενος ότι βλέπει πως έχει μια τάση προς την πολιτική. «Εγώ το εύχομαι και μακάρι μετά από εμένα να συνεχίσει εκείνη και να την εμπιστεύεται ο λαός και να την ψηφίζει. Ο βουλευτής δεν διορίζεται ούτε υπάρχει κληρονομικό δίκαιο, παρά μόνο ψήφος και σταυρός», προσέθεσε.

Γιακουμάτος για τις κόρες του: «Πρέπει να με φοβούνται οι υποψήφιοι γαμπροί» | iefimerida.gr 0

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, εμφανίστηκε ειλικρινής και στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τις γυναίκες. «Είσαι και λίγο γυναικάς, τουλάχιστον από τους λίγους άνδρες που φλερτάρουν τις γυναίκες;», ρωτήθηκε, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το ωραίο φύλο. Και ο Θεός μού χάρισε τρεις γυναίκες: τις δύο μου κόρες και τη γυναίκα μου. Το «ου μοιχεύσεις» είναι κάτι για το οποίο «ο αναμάρτητος τον λίθο βαλέτω», ας ρίξει την πέτρα. Εγώ δεν είμαι αναμάρτητος».

Ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχτηκε επίσης ότι τον... φοβούνται οι υποψήφιοι γαμπροί, φίλοι των δύο κοριτσιών του λέγοντας μάλιστα ότι «καλά θα κάνουν να με φοβούνται» εξηγώντας πως ένας γονιός «φτύνει το γάλα της μάνας του» για να μεγαλώσει ένα παιδί και «θα έρθεις εσύ να μου το βασανίσεις; Θα σου κόψω το λαρύγγι. Το να χωρίσει είναι δικαίωμά του. Το να το βασανίσεις δεν σου το επιτρέπω, είναι αδιανόητο. Δεν το έκανα ποτέ μου. Τη γυναίκα πρέπει να τη σέβεσαι».

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ρωτήθηκε και αν πηγαίνει στα μπουζούκια, και απάντησε αρνητικά εξηγώντας το γιατί δεν μπορεί να πάει. «Από το Μνημόνιο, ανάθεμά το, δεν μπορώ να πάω. Δεν είναι ότι δεν θέλω, «πετάει» η καρδιά μου. Θα πάω να δώσω ένα πενηντάρικο -δεν είναι ότι δεν το έχω, αλλά σε παίρνει φωτογραφία ένας θαμώνας και την «πετάει» σε όλα τα sites- και μετά θα λένε: «Τον κερατά τον Γιακουμάτο, έπινε ουίσκι και γλένταγε στα μπουζούκια και ο κόσμος πεινάει». Αυτό δεν το αντέχω. Από το Μνημόνιο και μετά έχω κλειστεί στο σπίτι. Πάω να φάω ένα σουβλάκι και ακούω «Εσείς έχετε και τρώτε». Αυτό με σκοτώνει εμένα».

Οσον αφορά τα της ΝΔ, ο κ. Γιακουμάτος χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «οραματιστή», τονίζοντας ότι στον ένα χρόνο στην ηγεσία του κόμματος έχει ανεβάσει τη ΝΔ και ότι «μπορεί ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι θα πάει ακόμα ψηλότερα», ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι έχει πάρει από τον Ελληνα πολίτη τα πάντα, «μόνο το βρακί του έχει μείνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεράσιμος Γιακουμάτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ