8 σκεύη που δεν πρέπει να βάλεις ποτέ στο πλυντήριο πιάτων - iefimerida.gr

8 σκεύη που δεν πρέπει να βάλεις ποτέ στο πλυντήριο πιάτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλυντήριο πιάτων είναι ίσως η καλύτερη ανακάλυψη από τις κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς έχει λύσει τα χέρια στις νοικοκυρές, που ελάχιστο μόνο διαθέτουν για να ασχοληθούν με το πλύσιμο των πιάτων και την καθαριότητα της κουζίνας ιδιαίτερα μετά από ένα μεγάλο οικογενειακό ή φιλικό δείπνο.

Τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια που οι γυναίκες, αλλά και οι εργένηδες το είδαν για πρώτη φορά, το αυτόματο πλύσιμο είναι μια από τις πιο πρακτικές και λειτουργικές συσκευές της κουζίνας και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις με τις «επενδύσεις» για κάθε καινούριο σπίτι.

Πιάτα, ποτήρια και πιατάκια βγαίνουν από αυτό πεντακάθαρα και λαμπερά, χωρίς κόπο και κούραση, ωστόσο υπάρχουν οκτώ σκεύη τα οποία δεν πρέπει να μπουν ποτέ σε αυτό, γιατί μπορεί να χαλάσουν τη λειτουργία του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλυντήριο πιάτων σκεύη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ