«Ωρα αποφάσεων»: Εκδήλωση Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

«Ωρα αποφάσεων»: Εκδήλωση Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «Ωρα αποφάσεων» συνδιοργανώνουν την Κυριακή η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Ραγκούσης.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Κυριακής σε χώρο της ΔΕΘ.

Οι τρεις πρώην υπουργοί ξεκινούν κύκλο πέντε εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα (θα ακολουθήσουν το Ηράκλειο, η Λάρισα, η Πάτρα και η Αθήνα) με τα μηνύματα που έχουν από όλη την Ελλάδα να είναι θετικά για την πρωτοβουλία τους.

Στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης θα μιλήσουν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο Δημήτρης Κατσαντώνης ως εκπρόσωπος της Κίνησης «Σύγχρονοι Δημοκράτες» η οποία συμπράττει στο συγκεκριμένο εγχείρημα ενώ θα παραβρεθεί και ο στενός συνεργάτης του Στ. Θεοδωράκη, Γ. Μεϊμάρογλου.

Οι Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης δεν προτίθενται να παραστούν στην εκδήλωση-πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά το Σάββατο στην Αθήνα (Κάραβελ) παρότι το συζήτησαν μεταξύ τους. Στην εκδήλωση της Φ. Γεννηματά, δεν θα παραστούν ούτε οι Ευ. Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης.

Μανιάτης: Ελάτε στο ΠΑΣΟΚ

Από την πλευρά της η Χ. Τρικούπη επιμένει να στέλνει μηνύματα επιστροφής των τριών στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ο Γιάννης Μανιάτης απηύθυνε σήμερα Παρασκευή, εκ νέου πρόσκληση στους Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννη Ραγκούση να μην προχωρήσουν στην συγκρότηση νέου κόμματος, αλλά να ενταχθούν στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Action 104,6 ο κ. Μανιάτης ανέφερε πως η συνεργασία με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών σηματοδοτεί συσπείρωση δυνάμεων και αλλαγή σκηνικού στον ενδιάμεσο χώρο.

Πρωτόπαππας: Δεν έχει τύχη το εγχείρημα

Αλλά και ο Χρήστος Πρωτόπαπας, στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, έστειλε παράλληλα μήνυμα στους τρεις πρώην υπουργούς να μην προχωρήσουν σε δημιουργία Κίνησης. «Δεν έχει νόημα, δεν έχει τύχη» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ