Ολα όσα έγιναν στο δικαστήριο Χαριτάτου-Μπαρμπαρίγου -Η αγωγή μαμούθ του δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Ολα όσα έγιναν στο δικαστήριο Χαριτάτου-Μπαρμπαρίγου -Η αγωγή μαμούθ του δημοσιογράφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eκδικάστηκε χθες η υπόθεση του Σπύρου Χαριτάτου και της πρώην συνεργάτιδάς του, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Ο δημοσιογράφος με μήνυσή του και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της τηλεοπτικής μαγείρισσας ζητούσε αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ, ποσό που δήλωνε ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. Αφορμή είχε σταθεί μια τηλεοπτική συνέντευξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στις 26 Φεβρουαρίου του 2013, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Η μαγείρισσα είχε τονίσει πως την περίοδο που ήταν στο πλατό της εκπομπής «10 με 1 μαζί» στον ΑΝΤ1, ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί σε τέτοιο βαθμό η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή. Άμεση ήταν η νομική αντίδραση του Σπύρου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της Αργυρώς.

Η επταετής κόντρα μεταξύ του Σπύρου Χαριάτου και της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου κορυφώθηκε χθες στη δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στην ακροαματική διαδικασία η πλευρά του Σπύρου Χαριτάτου περιέγραψε ένα ονειρικό κλίμα στην εκπομπή “10 με 1 μαζί”. Η πλευρά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, σύμφωνα με την ίδια πηγή, υποστήριξε ότι την οδήγησαν στην έξοδο τα “καψώνια” και προσβλητική ατάκα του παρουσιαστή, καθώς τη χαρακτήρισε... υπόθετο.

«Είμαστε συνάδελφοι δημοσιογράφοι και συνεργαστήκαμε με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Αργυρώ στη συγκεκριμένη εκπομπή. Οι παρουσιαστές ήταν ενθουσιασμένοι με την έλευσή της, μου το είχαν ανακοινώσει όταν υπέγραφα ως ένα σπουδαίο νέο. Μάλιστα, ο Χαριτάτος μου είχε ζητήσει να φτιάξω και βίντεο-έκπληξη για τα γενέθλιά της. Όταν, λόγω της καριέρας μου, μού ζητείται να κάνω αφιέρωμα, σημαίνει ότι τον άνθρωπο θέλουν να τον τιμήσουν. Δεν πήγαν σε κάποιον νέο ρεπόρτερ», κατέθεσε στο δικαστήριο μεταξύ άλλων η Νανά Παλαιτσάκη.

Η δε στενή φίλη της Αργυρώς και δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου βρέθηκε στο δικαστήριο προκειμένου να την υποστηρίξει. «Είναι άτομο που απέχει από τη δημοσιότητα. Αρνείται συνεντεύξεις, είναι χαμηλών τόνων, την ενδιαφέρει η οικογένειά της. Η Αργυρώ είναι τόσο τίμια και ηθική, που δεν θα έφευγε χωρίς λόγο στη μέση της σεζόν. Από τη συγκεκριμένη εκπομπή έφυγε γιατί βασανιζόταν...».

Ο Σπύρος Χαριτάτος είχε ακόμα στο πλευρό του τον Γιώργο Καραμέρο.

Η απόφαση θα βγει μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ