Προφυλακίστηκε ο 62χρονος παιδεραστής από την Κρήτη - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε ο 62χρονος παιδεραστής από την Κρήτη

κατηγορούμενος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού προφυλακίστηκε 62χρονος συνταξιούχος των ΕΛΤΑ, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Ο 62χρονος συνελήφθη, μετά από καταγγελία, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και του ασκήθηκε πονική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν το 11χρονο κορίτσι,προκειμένου να το σκεπάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμπληρωματική κατάθεση που κλήθηκε και έδωσε η μητέρα της 11χρονης, αναφέρθηκε σε νέα συζήτηση με την κόρη της, υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως η μικρή να παρεξήγησε την παρουσία του 62χρονου στο δωμάτιό της, αφού, σύμφωνα με τα όσα τής ανέφερε, ξύπνησε ξαφνικά, είδε έναν άνθρωπο δίπλα της και έβαλε τα κλάματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ