Ο Ζλάταν είναι και ό,τι θέλει κάνει – Η συνέντευξη στο SkySports που θα μείνει αξέχαστη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ζλάταν είναι και ό,τι θέλει κάνει – Η συνέντευξη στο SkySports που θα μείνει αξέχαστη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για έναν από τους διαχρονικά καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Παράλληλα είναι και μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον Τιερί Ανρί στο SkySports και φανέρωσε αυτό που κρύβει μέσα του.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ αφού αναφέρθηκε στο ρυθμό που έχουν οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ και τις δυσκολίες που αντμετώπισε αρχικά μέχρι να συνηθίσει, αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που ήθελε να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν επειδή άλλοι ποδοσφαιριστές έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρει.

«Κάποιος άλλος στη θέση μου θα έπαιρνε τον εύκολο δρόμο, να πάει στο εξωτερικό, να βγάλει λεφτά στην Κίνα, ή να αποσυρθεί. Εγώ επέλεξα να μην το κάνω αυτό. Αποδέχτηκα την πρόκληση.

Γι' αυτό και διάλεξα τη Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση τα τελευταία 4-5 χρόνια και αν μπορέσω να ολοκληρώσω την αποστολή του να τους επαναφέρω στην κορυφή, θα είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος. Δεν μου αρέσει η εύκολη αποστολή, η εύκολη δουλειά, οι εύκολοι στόχοι. Πάντα μου άρεσαν τα δύσκολα, όπου κι αν πήγαινα. Έπρεπε να κάνω πολύ περισσότερα από τους υπόλοιπους και έτσι το βλέπω και εδώ. Στην ηλικία των 35, κάποιοι έλεγαν ότι θα ήταν αδύνατο, αλλά κάνω ότι είμαι σε θέση κάνω»

Ο Ιμπραϊμοβιτς τόνισε πως ό,τι έχει πετύχει το κατάφερε μέσω της σκληρής δουλειάς, δίνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα για τους νέους ποδοσφαιριστές.

«Δουλεύω σκληρά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι από την παλαιότερη γενιά, τη γενιά της σκληρής δουλειάς. Πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τη νέα γενιά, η οποία δεν βλέπω να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο, γιατί ερευνώνται από τα ΜΜΕ με διαφορετικό τρόπο, παίρνουν μεγαλύτερη προβολή, πολύ πιο γρήγορη από αυτή που έπαιρνα εγώ παλαιότερα».

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε οικογενειάρχης, άνθρωπος που παίρνει δύναμη όταν η οικογένειά του είναι ευτυχισμένη και ξεκαθάρισε πως το Μάντσεστερ του αρέσει αρκετά αφού δεν είναι άνθρωπος θα βγαίνει διαρκώς βόλτες στα αξιοθέατα.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι είναι απογοητευμένοι από το γεγονός ότι είμαι έτσι, επειδή περίμεναν πιο τρελά πράγματα να συμβαίνουν γύρω μου. Νομίζω ότι είναι λίγο απογοητευμένοι γι' αυτό, αλλά αυτός είμαι. Είμαι απλός, είμαι ένας τύπος της οικογένειας»

Στο τέλος μάλιστα της συνέντευξης εμφανίστηκε και ο Πολ Πογκμπά και τότε ξεκίνησε το... γλέντι. Ο Ζλάταν γύρισε προς τον Γάλλο και του είπε «Ελα να καθίσεις με δύο πραγματικά σπουδαίους ποδοσφαιριστές» ενώ όταν ο Πογκμπά χαιρέτισε τον Ανρί ο Σουηδός πέταξε την ατάκα «Τώρα κάτσε κάτω και μη μίλας, μόνο θα ακούς», με τους τρεις τους να ξεσπούν σε γέλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Τιερί Ανρί SkySports
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ