Κάνει πάρτι ο Giannis - 5ος στο NBA σε ψήφους για το All Star Game - iefimerida.gr

Κάνει πάρτι ο Giannis - 5ος στο NBA σε ψήφους για το All Star Game

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει βάλει πλώρη όχι απλά για το All Star Game, αλλά πλέον για τη βασική πεντάδα της Ανατολής!

Σύμφωνα με τη δεύτερη καταμέτρηση από την ψηφοφορία των φιλάθλων για τη γιορτή του μπάσκετ στη Νέα Ορλεάνη, ο Greek Freak βρίσκεται στην πέμπτη θέση σε όλο του ΝΒΑ. Εχει μπροστά του σε ψήφους μόνο τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Στεφ Κάρι!

Στην περιφέρειά του, δε, φιγουράρει στην τρίτη θέση, ενώ στην πρώτη είναι, φυσικά, ο «King» Τζέιμς και στη δεύτερη ο Ίρβινγκ.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως ο Γιάνναρος θα είναι συμπαίκτης των Τζέιμς, Λοβ, Ίρβινγκ και Ουέιντ, απέναντι στους Ντουράντ, Πατσούλια, Λέοναρντ, Κάρι και Χάρντεν, που… οδηγούν την «κούρσα» στη Δύση.

Θυμίζουμε, ο Αντετοκούνμπο είχε συγκεντρώσει 500.633 ψήφους στα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ενώ, τώρα, έχει σχεδόν τις διπλάσιες (963.110)! Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 16 Ιανουαρίου, ενώ το 66ο All Star Game θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-19 Φεβρουαρίου. Οι βασικοί θα ανακοινωθούν στις 19 Ιανουαρίου και οι αναπληρωματικοί στις 26/1.

Αναλυτικά οι ψήφοι:

Κάνει πάρτι ο Giannis - 5ος στο NBA σε ψήφους για το All Star Game | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο All Star Game ψήφοι NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ