Διαψεύδει και αντεπιτίθεται ο Πάγκαλος - iefimerida.gr

Διαψεύδει και αντεπιτίθεται ο Πάγκαλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με διάψευση και και αντεπίθεση στη Νέα Δημοκρατία απαντά ο Θεοδώρος Πάγκαλος, στις περίφημες δηλώσεις του περί «τεμπέληδων Ελλήνων» που δημοσιεύτηκαν στην Τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό του γραφείο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαψεύσει τις επίμαχες δηλώσεις του και κατηγορεί για λαϊκισμό τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τον Ελεύθερο Τύπο που αρχικά τις δημοσίευσε.

Συνεχίζει υπενθυμίζοντας παλαιότερες θετικές αναφορές του σχετικά με την εργατικότητα των Ελλήνων εργαζομένων και έπειτα αρχίζει η αντεπίθεση του προς την Νέα Δημοκρατία με επίκεντρο τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή..

Με ένα μίνι ιστορικό σε δηλώσεις και δημοσιεύματα γαλάζιας προέλευσης ο Θ. Πάγκαλος προσπαθεί αντιστρέψει το κλίμα και παρουσιάζει τον Κ. Καραμανλή ως «υπόδειγμα» βαριεστημένου πολιτικού χρησιμοποιώντας την περίφημη δήλωση «ας’ το για αργότερα» του πρώην υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, σχετικά με τη στάση του Καραμανλή στα θέματα της οικονομίας αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά περί «μη επαφής με την πραγματικότητα» αναφερόμενος πάντα στον προκάτοχό του..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ