Ολοκληρώνεται ο... μισός γύρος Κυπέλλου – Φαβορί ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ολοκληρώνεται ο... μισός γύρος Κυπέλλου – Φαβορί ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κακοκαιρία που χτύπησε τη χώρα δεν επέτρεψε την ομαλή διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων από τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κισσαμικό.

Οι πράσινοι, οι οποίοι στη χιονισμένη Λεωφόρο Αλεξάνδρας τη Δευτέρα ξεπέρασαν το εμπόδιο της Κέρκυρας με την κεφαλιά του Σεμπάστιαν Λέτο, δίνουν απόψε το πρώτο τους παιχνίδι απέναντι στον Κισσαμικό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα προσπαθήσει όχι μόνο να πάρει τη νίκη αλλά και να επικρατήσει με ένα σκορ, το οποίο ουσιαστικά θα μετατρέπει τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.

Οι Μολέδο, Κουτρουμπής, Εμποκού, Κουλιμπαλί, Γουακάσο, Ιβανόφ, Σάμπα, Κουρμπέλης και Ζέκα δεν υπολογίζονται από τον Ουζουνίδη, ο οποίος έχει απομείνει με μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς. Τον Τελάντερ και τον Ευαγγέλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ