Πιτσιόρλας: Εχουν γίνει όλα όσα έπρεπε στις αποκρατικοποιήσεις με εξαίρεση τον ΔΕΣΦΑ - iefimerida.gr

Πιτσιόρλας: Εχουν γίνει όλα όσα έπρεπε στις αποκρατικοποιήσεις με εξαίρεση τον ΔΕΣΦΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα όσα έπρεπε να έχουν γίνει για το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων το 2016 έχουν γίνει εκτός από το θέμα του ΔΕΣΦΑ, είπε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας συμπληρώνοντας ότι έχουν γίνει τεράστια βήματα.

Ειδικότερα ο κ. Πιτσιόρλας μιλώντας στον realfm 97.8 ανέφερε ότι «όλα όσα έπρεπε να έχουν γίνει μέχρι το τέλος του 2016, σύμφωνα με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, με εξαίρεση το θέμα του ΔΕΣΦΑ, έχουν γίνει όλα. Έχουν γίνει βήματα τεράστια στον τομέα των ιδιωτικοποιήσεων. Αναγνωρίστηκε κατ΄ επανάληψη και από τους εταίρους μας».

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι «το γεγονός ότι για ένα - δύο μήνες παίζει η εκταμίευση των ποσών δεν είναι το βασικό. Δηλαδή, αν πηγαίναμε με το προηγούμενο λογιστικό σύστημα, αυτά που θα εισπραχθούν τέλος Ιανουαρίου, θα μπορούσαν να θεωρηθούν έσοδα του ‘16, τώρα θα θεωρηθούν του ’17. Σημασία έχει ότι αυτά τα έργα έχουν ολοκληρωθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιτσιόρλας αποκρατικοποιήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ