Ο Θεοδωράκης στηρίζει τον Ανδρέα Πετρουλάκη στη μήνυση που του άσκησε ο Καμμένος - iefimerida.gr

Ο Θεοδωράκης στηρίζει τον Ανδρέα Πετρουλάκη στη μήνυση που του άσκησε ο Καμμένος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αναρτήσεις του στο Facebook και το Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τη στήριξη του στον Ανδρέα Πετρουλάκη μετά την αγωγή που κατέθεσε εις βάρος του ο Πάνος Καμμένος.

«Τρεις λόγοι που είμαστε με τον Ανδρέα Πετρουλάκη:

- Δεν έχει υποκλιθεί σε καμία εξουσία – οικονομική ή πολιτική

- Δεν έχει υπηρετήσει τα ταπεινά φοβικά ένστικτα της μάζας

- Δεν έχει βουλευτική ασυλία αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να μιλάει

Και τρία σκίτσα του Dimitris Hantzopoulos – επίσης ανυπάκουου δημιουργού», έγραψε στο Facebook αναρτώντας τα σχετικά σκίτσα.

«Οι πληροφορίες ότι ο Καμμένος θα εμφανιστεί αγκαλιά με τον Τσίπρα στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων ευρώ εναντίον του Πετρουλάκη διαψεύδονται», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού στο Twitter και συνέχισε: «Αγκαλιές Καμμένου - Τσίπρα μόνο σε μπαλκόνια, κάλαντα, Αρχιεπισκοπή, ακριτικά νησιά. Στις διώξεις δημοσιογράφων ο καθένας μόνος του».

Οι πληροφορίες ότι ο Καμμένος θα εμφανιστεί αγκαλιά με τον Τσίπρα στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων ευρώ εναντίον του Πετρουλάκη διαψεύδονται1/2

Αγκαλιές Καμμένου - Τσίπρα μόνο σε μπαλκόνια, κάλαντα, Αρχιεπισκοπή, ακριτικά νησιά. Στις διώξεις δημοσιογράφων ο καθένας μόνος του. 2/2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ