Φαβορί ο Ολυμπιακός για Ανσαριφάρντ – Μετακομίζει στον Πειραιά ο Ιρανός φορ - iefimerida.gr

Φαβορί ο Ολυμπιακός για Ανσαριφάρντ – Μετακομίζει στον Πειραιά ο Ιρανός φορ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στο σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται να μπει ακόμη και μέσα στην ημέρα, με τον Ιρανό επιθετικό να ανακοινώνει στους διοικούντες τον Πανιώνιο, την ομάδα που επιλέγει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στην μάχη ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, νικητής φαίνεται πως αναδεικνύεται ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Ανσαριφάρντ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους, με τον Πανιώνιο να βάζει στα ταμεία του το ποσό των 400.000 ευρώ από την πώληση του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ιρανός φορ, είχε δεχθεί πρόταση και από τον ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη να επιβεβαιώνει ουσιαστικά προ ημερών το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον παίκτη ενώ τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια κρούση και από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Ανσαριφάρντ αναμένεται να μετακομίσει άμεσα για την ομάδα του Πειραιά αν και αρχικά είχε γραφτεί πως ίσως να έμενε μέχρι το τέλος της σεζόν στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ