Ενίσχυση με Τσίπρα ο Πανιώνιος - Αποχαιρετά ο Ανσαριφάρντ - iefimerida.gr

Ενίσχυση με Τσίπρα ο Πανιώνιος - Αποχαιρετά ο Ανσαριφάρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για την υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ αφού ο Ιρανός επιθετικός αναμένεται να αποφασίσει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, με τον Πανιώνιο να βάζει στα ταμεία του 400.000 ευρώ.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δείχνουν να είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τις πληροφορίες να θέλουν και τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αλλά τους ερυθρόλευκους να μην επιβεβαιώνουν μέχρι στιγμής.

Ο μάνατζερ του παίκτη θα έχει σήμερα συνάντηση με τους ανθρώπους του Πανιωνίου όπου και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την ομάδα που θα επιλέξει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πάντως ο 26χρονος παίκτης θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από την πλατεία αφού κάπως έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η απόκτηση του Ανδρέα Τσίπρα από την Καλλιθέα.

Ο 22χρονος επιθετικός, σκόρερ δύο τερμάτων σε 9 συμμετοχές φέτος θα μετακομίσει άμεσα στους κυανέρυθρους και θα τεθεί στη διάθεση του Μιλόγεβιτς χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να πάρει και θέση βασικού.

Εκτός από τον Τσίπρα, ο Πανιώνιος απέκτησε άλλους δύο ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μπέλη και Στέφανο Μουκτάρη, οι οποίοι όμως θα παραμείνουν στην Καλλιθέα ως δανεικοί έως το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ