Οι παίκτες της ΑΕΚ έκοψαν την βασιλόπιτα χωρίς την παρούσια της διοίκησης - iefimerida.gr

Οι παίκτες της ΑΕΚ έκοψαν την βασιλόπιτα χωρίς την παρούσια της διοίκησης

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν για μία ακόμη φορά πως οι σχέσεις τους με την διοίκηση της Ένωσης βρίσκονται σε οριακό επίπεδο με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσαν στις 6 Δεκεμβρίου και την αποχή τους από την χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας, οι «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές αγόρασαν μόνοι τους βασιλόπιτα και την έκοψαν στα αποδυτήρια πριν την σημερινή προπόνηση, χωρίς να επιτρέψουν σε κανένα μέλος της διοίκησης να είναι παρών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aek365.gr.

Ο Τραϊανός Δέλλας, ως αρχηγός, μοίρασε τα κομμάτια στους συμπαίκτες του, με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κωνσταντίνο Καμπόλη να κερδίζει το φλουρί. Το χρηματικό έπαθλο για το φλουρί συγκεντρώθηκε από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο βάζοντας όλοι από 10 ευρώ. Κομμάτι δόθηκε και στους Βασίλη Δημητριάδη, Βαγγέλη Γιαννίση που την στιγμή της κοπής της πίτας απουσίαζαν στο γραφείο τους για επαγγελματικούς λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ