Στο αυτόφωρο Κουρτάκης και Τζένος - iefimerida.gr

Στο αυτόφωρο Κουρτάκης και Τζένος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του αυτοφώρου οδηγήθηκαν οι υπεύθυνοι του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος μετά την μήνυση που κατέθεσε χθες σε βάρος τους ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στην ίδια μήνυση ο Πάνος Καμμένος εγκαλεί τους δύο δημοσιογράφους και για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης μέσω του ανήλικου γιου του, αδίκημα για το οποίο διετάχθη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό μήνυση κατά των δύο υπευθύνων που ομίλου «Παραπολιτικά» κατέθεσε και ο 23χρονος γιος του Πάνου Καμμένου.

«Οι ψευδείς αυτοί ισχυρισμοί των εγκαλουμένων, έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επαγγελματική μου καριέρα, διότι αναζητώ ήδη εργασία στις ΗΠΑ και πέραν τούτου θέτουν σε κίνδυνο την παραμονή μου στις ΗΠΑ καθώς είναι γνωστή η ευαισθησία των Αμερικανών στα θέματα της τρομοκρατίας, αφού στην ουσία χαρακτηρίζομαι από τους εγκαλουμένους, ως τρομοκράτης», αναφέρει ο 23χρονος γιος του κ. Καμμένου.

Αθώος ο Παναγιώτης Τζένος για την μήνυση Καμμένου

Το σύνολο του δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου αναστατώθηκε από την «κινηματογραφική» σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» κ. Παναγιώτη Τζένου, κατόπιν μηνύσεως του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Η εν λόγω υπόθεση απασχόλησε για αρκετό καιρό τα ΜΜΕ, ενώ όπως προείπαμε ακολουθήθηκε εις βάρος του η αυτόφωρη διαδικασία, γεγονός που καταδίκασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και έτυχε της σφοδρής κατακραυγής της κοινής γνώμης.

Ωστόσο, ενώ μονοπώλησε την επικαιρότητα το γεγονός της σύλληψής του, ενώ πολλάκις καταπατήθηκε το τεκμήριο της αθωότητάς του, δεν έλαβε αντίστοιχη έκταση και δημοσιότητα το γεγονός της πανηγυρικής αθωώσεως του συναδέλφου Δημοσιογράφου κ. Παναγιώτη Τζένου.

Συνεπώς, είναι αναγκαίο να αναφερθούμε στο παραπάνω γεγονός και συγκεκριμένα ότι με την με αριθμό 12957/2017 ποινική απόφαση του Β’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ο Δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Τζένος κηρύχθηκε πανηγυρικά αθώος του συνόλου των κατηγοριών που του απεδόθη από τον μηνυτή Παναγιώτη Καμμένο και την εξετασθείσα στο Δικαστήριο σύζυγό του Έλενα Τζούλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ