Ευθυμίου: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει ηγεσία» - iefimerida.gr

Ευθυμίου: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει ηγεσία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αν ο κ. Παπανδρέου θέλει να παραμείνει στη προεδρία του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να τεθεί υπό την κρίση της βάσης. Πρέπει να διεκδικήσει εκ νέου την ηγεσία πριν τις εκλογές», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου.

Τόνισε, παράλληλα, πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να προχωρήσει σε αλλαγή ηγεσίας, ενώ πρόσθεσε: «χρειάζεται και απολογισμός και προγραμματική, ρεαλιστική, υπεύθυνη και σοβαρή τοποθέτηση και αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και φυσικά με πρωτεύον το θέμα της ηγεσίας. Αυτό είναι κάτι που το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αποφύγει, δεν μπορεί να γίνει με διευθετήσεις κορυφής και βυζαντινισμούς, πρέπει να γίνει με καθαρό τρόπο, καταστατικά, με αποφάσεις και η τελική απόφαση πρέπει να είναι από τη βάση του ΠΑΣΟΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ