Επεσε σε πηγάδι και έζησε για 2 ημέρες στους -20 βαθμούς Κελσίου - iefimerida.gr

Επεσε σε πηγάδι και έζησε για 2 ημέρες στους -20 βαθμούς Κελσίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από θαύμα έζησε ένας 40χρονος άνδρας στην Σερβία, όταν επιστρέφοντας σπίτι μετά τις Χριστουγεννιάτικες αγορές για γιορτινό τραπέζι, έπεσε σε πηγάδι.

Η μικρή πόλη Σμόλινιατς είχε καλυφθεί από χιόνι και οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα χαμηλές σε όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Ο Γέζντιμιρ Μίλιτς βγήκε μία μέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων προκειμένου να αγοράσει κάποια πράγματα ενόψει των γιορτών ωστόσο δεν κατάφερε να επιστρέψει ποτέ σπίτι του.

Λόγω του ομιχλώδους τοπίου, δεν πρόσεξε το πηγάδι, με το χιόνι να το κάνει ακόμη πιο δισδιάκριτο.

Επεσε μέσα και παρά τις φωνές του, παρέμεινε σε αυτό για 56 ώρες.

Για καλή του τύχη, ένας γείτονας παρατήρησε σχεδόν το βράδυ της ημέρας των Χριστουγέννων πως μια σακούλα με μπουκάλια κρασί βρισκόταν στο ίδιο σημείο για αρκετές ώρες και κατευθύνθηκε προς το πηγάδι.

Ο Γκόραν Μάρκοβιτς, γείτονας του Μίλιτς, ήταν αυτός που τον εντόπισε καλώντας αμέσως τα σωστικά συνεργεία. Ο 40χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε και στα δύο πόδια από την πτώση στο πηγάδι, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερβία πηγάδι χιόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ