Πώς έγινε η επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Οι κινήσεις του ενόπλου [εικόνες]

Επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50, πραγματοποιήθηκε στις 6:18 το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί -ευτυχώς ελαφρά- ένας αστυνομικός από τα πυρά ενόπλου.

Ο αστυνομικός βρίσκεται στα επείγοντα του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, όπου δέχεται τις περιποιήσεις των γιατρών, και σύμφωνα πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έχει τραύματα -πιθανόν από θραύσματα- στην κοιλιακή χώρα και στον μηρό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης της επίθεσης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, πιθανότητα με καλάσνικοφ, εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, αλλάζοντας τη νυχτερινή βάρδια.

Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ του λεωφορείου, ενώ μια καρφώθηκε στο κτίριο του ΠΑΣΟΚ. Ο ένοπλος πιθανότητα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες του όπλου της επίθεσης που βρέθηκαν στην οδό Χ. Τρικούπη 57 και θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν μόνος του ή συμμετείχαν και άλλα άτομα.

Φωτογραφίες: ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS /ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ επίθεση ΜΑΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ