Ο «Mεγάλος Μάντης» του Μεξικό προβλέπει ήττα για τον Ομπάμα - iefimerida.gr

Ο «Mεγάλος Μάντης» του Μεξικό προβλέπει ήττα για τον Ομπάμα

μεγάλος Μάντης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα χάσει τη μάχη των εκλογών του 2012 λέει ο αυτοαποκαλούμενος «Μεγάλος Μάντης» του Μεξικό, Αντόνικο Βάσκεζ. Στις προβλέψεις που έκανε για την νέα χρονιά ήταν και μια που αφορά δυο ΛατινοΑμερικάνους προέδρους, που δεν κατονομάζει, οι οποίοι θα «χτυπηθούν» από την ασθένεια του καρκίνου.

Ο μάντης μέσα από τις κάρτες Ταρώ τις οποίες μελετάει, προέβλεψε πως θα χειροτερεύσει η υγεία του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, αλλά και πως πλησιάζει η δύσκολη κατάσταση για την Συρία: «Βλέπω περισσότερα προβλήματα για την Συρία παρά για το Ιράκ ή την Κορέα. Η Συρία είναι εναντίον του Ισλαμικού κόσμου και εναντίον της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Θα εισβάλουν σε αυτήν και θα έχουμε πολλούς θανάτους και θανάτους και θανάτους».

Έπειτα, μίλησε για τον Μπάρακ Ομπάμα και για την πρόβλεψη του που τον θέλει να χάνει τις εκλογές: « Νιώθω ότι ο Ομπάμα θα χάσει. Θα του επιτεθούν με άσχημο τρόπο. Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πολλά χρήματα στις ΗΠΑ και θα τον πιέσουν πολύ ώστε να κάνει μεγάλα λάθη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο μάντης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ