Σοκ στη Λακωνία: Πατριός και μητέρα ξυλοκόπησαν άγρια αγοράκι 2,5 ετών - iefimerida.gr

Σοκ στη Λακωνία: Πατριός και μητέρα ξυλοκόπησαν άγρια αγοράκι 2,5 ετών

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα σε όλο του κορμί μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ένα αγοράκι ηλικίας 2,5 ετών από την Σκάλα Λακωνίας.

Από τα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί, προκύπτει πως η επίθεση που δέχτηκε το ανήλικο αγόρι προέρχεται από την μητέρα του αλλά και από τον πατριό του ανήλικου παιδιού. Η οικογένεια κατοικεί στη Σκάλα Λακωνίας ενώ μετά την επίθεση το ανήλικο αγόρι αρχικώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης ενώ διαπιστώθηκε άμεσα πως η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και πως έπρεπε εσπευσμένα να διακομιστεί σε νοσοκομείο που πληροί τις προυποθέσεις για να νοσηλευθεί.

Ετσι, προχώρησαν στη διασωλήνωση του μικρού αγοριού και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητο πως έπρεπε διακομιστεί σε ειδικό νοσοκομείο των Αθηνών, έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Οι αστυνομικοί του τμήματος Σκάλας Λακωνίας προχώρησαν στη σύλληψη της 23χρονης μητέρας του ανήλικου αγοριού και του 54χρονου συντρόφου της.

Αμφότεροι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης και μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος τους για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου, διατάχθηκε η κράτησή τους μέχρι την απολογία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκάλα Λακωνίας ανήλικος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ