Αδωνις για Ζαχαριάδη: Δεν είπε μια συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν για μαγκάλια - iefimerida.gr

Αδωνις για Ζαχαριάδη: Δεν είπε μια συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν για μαγκάλια

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Ζαχαριάδη, προκάλεσε ο θάνατος μιας 78χρονης γυναίκας στην Κομοτηνή εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγκάλι.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter θυμήθηκε παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, σε αντίστοιχα περιστατικά, γράφοντας:

«Πρέπει να ακούσετε τον κ. Ζαχαριάδη το πρωί στον Πορτοσάλτε για τα μαγκάλια. Δεν έλεγε ένα συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν», έγραψε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης..

«Κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα. Λυπάμαι για εσάς και το θεσμικό σας ρόλο», απάντησε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς κάνουμε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο; Εσείς που μας χρεώνατε τους νεκρούς από τα μαγκάλια;» αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Αδωνις για Ζαχαριάδη: Δεν είπε μια συγγνώμη για όλες τις ανοησίες που έλεγαν για μαγκάλια | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ