Στιγμές αγωνίας έζησε ο Νίκος Στραβελάκης - iefimerida.gr

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Νίκος Στραβελάκης

Νίκος Στραβελάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θρίλερ μετατράπηκαν οι ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές του Νίκου Στραβελάκη στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία. Την επόμενη ημέρα της Πρωτοχρονιάς, και ενώ ο πεντάχρονος γιος του δημοσιογράφου έπαιζε αμέριμνος με το χιόνι, παρασύρθηκε από έλκηθρο που ήρθε κατά πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδάκι να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

«Νοικιάσαμε ένα έλκηθρο για το παιδί. Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο», αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκος Στραβελάκης, μιλώντας στην «Espresso»..

Ευτυχώς ο γιος του δεν τραυματίστηκε σοβαρά: «Το έσωσε το γεγονός ότι είναι ελαφρό, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο χιόνι», όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε πως περιγράφει την περιπέτεια που έζησε στο aixmi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ