Τα 6 καλύτερα στέκια στην Αθήνα για πολίτικη κουζίνα -Για μερακλήδες που ξέρουν - iefimerida.gr

Τα 6 καλύτερα στέκια στην Αθήνα για πολίτικη κουζίνα -Για μερακλήδες που ξέρουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μερακλήδες, όσοι ξέρουν από καλό φαγητό, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην πολίτικη κουζίνα. Εδώ πρωταγωνιστούν οι πικάντικες γεύσεις και τα μπαχαρικά: πίτες Καισαρείας, λαχματζούν, χουνκιάρ μπεγιεντί, κεμπάπ, εδέσματα μαγικά , που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από βιβλίο εποχής, και φανταστικά γλυκά που θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Οι νοικοκυρές της Πόλης συναγωνίζονταν μεταξύ τους για τις επιτυχίες τους στη μαγειρική και ένωσαν στις συνταγές τους στοιχεία της Ευρώπης και της Ανατολής, γι’ αυτό η συγκεκριμένη κουζίνα θεωρείται μοναδική σε όλο τον κόσμο κι έχει φανατικούς θαυμαστές.

Υπάρχουν πολλά μέρη στην Αθήνα, που οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν αν διατηρήσουν αυτήν την σπάνια γαστρονομική κληρονομία. Αν τα επισκεφτείτε, το σίγουρο είναι ότι θα δοκιμάσετε πιάτα που πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να φτιάξει μόνος στο σπίτι και θα απολαύσετε μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει στο χρόνο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε τα 6 καλύτερα εστιατόρια με πολίτικη κουζίνα στην Αθήνα, στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πολίτικη κουζίνα εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ