Ο δόκτορ Ξενιάδης δεν είναι και τόσο ... δόκτορ-Δεν τον ξέρει το πανεπιστήμιο - iefimerida.gr

Ο δόκτορ Ξενιάδης δεν είναι και τόσο ... δόκτορ-Δεν τον ξέρει το πανεπιστήμιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν του Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «SportDay», είναι αβέβαιο αν ο 46χρονος επιχειρηματίας έχει φοιτήσει στο State University of New York at Plattsburgh, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του σε ιστοσελίδα επιχείρησής του. Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον Κόλιν Ριντ, πρόεδρο του τμήματος οικονομικών σπουδών του εν λόγω πανεπιστημίου προκειμένου να τον ρωτήσει αν υφίσταται PhD (διδακτορικό) σε τραπεζικά και οικονομικά και αν ο υποψήφιος αγοραστής της «Ένωσης» φοίτησε στο SUNY Plattsburgh.

«Το πανεπιστήμιό μας δεν δίνει PhD. Δεν ξέρω αν έχει (σ.σ. ο Ξενιάδης) φοιτήσει ποτέ εδώ», ήταν η απάντηση του Ριντ. Η εφημερίδα απευθύνθηκε στην υπεύθυνη του γραφείου registrar του πανεπιστημίου, Ντενίζ Φίλο, η οποία μέσω της γραμματέως της, Εϊπριλ Γκονιέα ενημέρωσε επισήμως πως «συγγνώμη, δεν έχουμε αρχείο που να δείχνει πως ο Βασίλειος Ξενιάδης φοίτησε σε αυτό το πανεπιστήμιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ