Ελπίζει ο ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ – Πιέζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ελπίζει ο ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ – Πιέζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεδομένο είναι πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν θα μείνει στον Πανιώνιο. Κάθε μέρα που περνάει, μετράει αντίστροφα για την παραμονή του Ιρανού επιθετικού στη Νέα Σμύρνη όμως αυτό που παραμένει άγνωστο είναι σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Ιβάν Σαββίδης δέχθηκε ερώτηση μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και απάντησε ορθά, πως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Ανσαριφάρντ, αφού τα έχει βρει με τον Πανιώνιο, όμως ο 26χρονος επιθετικός δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει βάλει μπροστά τον Μαρίνο Ουζουνίδη με τον νέο τεχνικό του τριφυλλιού να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ανσαριφάρντ ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τον Ολυμπιακό να επανέρχεται με βελτιωμένη πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται πάντως να έχει τελειώσει το σήριαλ. Ο Πανιώνιος θα λάβει 400.000 ευρώ για τη μετακίνηση του παίκτη, ποσό το οποίο θα δώσει ανάσα στους κυανέρυθρους, οι οποίοι φιγουράρουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει για το μέλλον του με γνώμονα, όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής όχι μόνο το οικονομικό του συμφέρον αλλά και τον σύλλογο που θα του εξασφαλίσει θέση βασικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ