Το «δολοφονικό» τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά - Φθηνά τη γλίτωσε ο Βραζιλιάνος - iefimerida.gr

Το «δολοφονικό» τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά - Φθηνά τη γλίτωσε ο Βραζιλιάνος

seba
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εξ' αναβολής 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στιγματίστηκε από το ιδιαίτερα σκληρό τάκλιν του Χρήστου Λισγάρα πάνω στον Σεμπά, στην αναμέτρη της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Ο αμυντικός της Ξάνθης χτύπησε τον Βραζιλιάνο κοντά στο γόνατο με τις τάπες σε ένα τάκλιν, το οποίο σωστά τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικου επιτελείου υπέστη κάκωση έξω μηριαίου κονδύλου αριστερού γόνατος, γλιτώνοντας μεγαλύτερη ζημιά και ίσως προφυλαχθεί για 2-3 ημέρες από τις προπονήσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λισγάρας επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού προκειμένου να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη από τον Σεμπά, ωστόσο ο Βραζιλιάνος είχε μεταφερθεί για εξετάσεις, με τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης να ζητάει από τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού να του μεταφέρουν τις ευχές του για γρήγορα ανάρρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήστος Λισγάρας σεμπα Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ