Βραζιλία: Τέσσερις κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε νέα εξέγερση σε φυλακές [εικόνες] - iefimerida.gr

Βραζιλία: Τέσσερις κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε νέα εξέγερση σε φυλακές [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 4 κρατούμενοι έχασαν τη ζωή τους σε μια νέα εξέγερση σε φυλακή της Βραζιλίας, αυξάνοντας σχεδόν στα 100 τα θύματα του πολέμου των συμμοριών που ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα μέσα στο χαώδες σωφρονιστικό σύστημα της χώρας.

Η νέα εξέγερση έγινε στην φυλακή Desembargador Raimundo Vidal Pessoa στο κέντρο της πόλης Μανάους στη ζούγκλα του Αμαζονίου. Τρία απ’ τα θύματα αποκεφαλίστηκαν, το τέταρτο έφερε ίχνη στραγγαλισμού. Οι αρμόδιες αρχές δεν ανέφεραν ούτε το κίνητρο των φόνων, ούτε αν εμπλέκονται συμμορίες ναρκωτικών.

Βραζιλία: Τέσσερις κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε νέα εξέγερση σε φυλακές  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την περασμένη εβδομάδα 64 κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε φυλακές μέσα ή κοντά στην πόλη Μανάους, ενώ άλλοι 33 έχασαν τις ζωές τους σε εξέγερση κρατουμένων στη γειτονική πολιτεία Ροραϊμα.

Πίσω απ’ την αιματοχυσία κρύβεται η κλιμακούμενη έχθρα μεταξύ των δύο μεγαλύτερων συμμοριών ναρκωτικών της Βραζιλίας, μετά τον τερματισμό πριν από περίπου ένα εξάμηνο μιας «δύσκολης» 20χρονης συνεργασίας.

Βραζιλία: Τέσσερις κρατούμενοι σκοτώθηκαν σε νέα εξέγερση σε φυλακές  [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ