ΠΑΟΚ: Παίρνει 3,8 εκατ.ευρώ από την πώληση Ροντρίγκες και φουλάρει για Ανσαριφάρντ - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Παίρνει 3,8 εκατ.ευρώ από την πώληση Ροντρίγκες και φουλάρει για Ανσαριφάρντ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο η ανακοίνωση της Γαλατασαράι απομένει για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ.

Η τουρκική ομάδα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και έτσι ο παίκτης αναμένεται την Κυριακή (8/1) να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό ύψους 3,8 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με περίπου 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ετσι, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ! Το ενδιαφέρον του «δικεφάλου του Βορρά» για τον Ιρανό φορ είναι έχει ξαναζεσταθεί και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μετακομίσει τελικά στην Τούμπα ο παίκτης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τις εμπλεκόμενες πλευρές τις τελευταίες ώρες και κυρίως με αυτήν του 26χρονου φορ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τώρα για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, έχει και ρήτρα αποδέσμευσης 400.000 ευρώ στο συμβόλαιο του και μένει να ικανοποιηθεί και ο ίδιος οικονομικά.

Για τον Ανσαριφάρντ πάντως ενδιαφέρονται έντονα τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ροντρίγκες ανσαριφαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ