Κατάδικος παρακάλεσε τους αστυνομικούς να μην τον στείλουν σε μοναστήρι - iefimerida.gr

Κατάδικος παρακάλεσε τους αστυνομικούς να μην τον στείλουν σε μοναστήρι

καπουτσίνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιταλός Ντέιβιντ Καταλάνο από την Σικελία που είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για κλοπή μεταφέρθηκε πριν λίγους μήνες από την φυλακή σε ένα μοναστήρι καπουτσίνων που συμμετέχει σε πρόγραμμα επανένταξης πρώην φυλακισμένων , αλλά δεν μπόρεσε με τίποτα να αντέξει την αυστηρή λιτότητα των μοναχών.

Ο 31χρονος Ντέιβιντ παρακάλεσε γονυπετής τους αστυνομικούς που τον έπιασαν να το έχει σκάσει από το μοναστήρι για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, να μην τον πάνε πίσω στην Μονή της Σάντα Μαρία ντελι Αντζέλι (Η Παρθένος των Αγγέλων) και να τον βάλουν ξανά στην φυλακή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph o Ιταλός δεν άντεχε τον τρόπο ζωής των καπουτσίνων που ανήκουν στο τάγμα των Φραγκισκανών. «Έπρεπε να παρακαλάω για λίγο φαγητό, δεν μου επέτρεπαν να έχω χρήματα και γενικά φέρονταν σαν να είναι δικτάτορες» είπε ο Ντέιβιντ. Η αστυνομία τελικά δέχτηκε το αίτημά του και τον έστειλαν στην φυλακή κοντά στην πόλη Νικόζια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ