Στα 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως το νέο συμβόλαιο του Σάμαρη στη Ζενίτ - iefimerida.gr

Στα 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως το νέο συμβόλαιο του Σάμαρη στη Ζενίτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Ζενίτ με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη, με τους Ρώσους να προσφέρουν ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο στον 28χρονο μέσο.

Το κενό του Άλεξ Βίτσελ προσπαθεί να καλύψει η Ζενίτ και φαίνεται πως έχει καταλήξει στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Ο Ανδρέας Σάμαρης είναι ο εκλεκτός για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, η οποία έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για την απόκτησή του.

Ο Ρουί Βιτόρια δεν υπολογίζει για βασικό τον Σάμαρη αφού προτιμά τον Φέισα στη θέση του και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών ή ημερών η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στη Ρωσία.

Ο Σάμαρης, ο οποίος αυτή την στιγμή έχει συμβόλαιο ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ με την Μπενφίκα αναμένεται να λαμβάνει 2.7 εκατομμύρια από τους Ρώσους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπενφίκα Ζενίτ Ανδρέας Σάμαρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ