Ανσαριφάρντ: Το πιο καυτό όνομα στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι - iefimerida.gr

Ανσαριφάρντ: Το πιο καυτό όνομα στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο εκπληκτικό γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα τον έκανε ακόμη πιο περιζήτητο. Ετσι κι αλλιώς όλα εντός συνόρων κινούνται μεταγραφικά γύρω από το όνομά του. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο νούμερο ένα στόχος, όλων των μεγάλων της Super League.

Ο Ιρανός επιθετικός του Πανιωνίου έφτασε τα πέντε γκολ στη φετινή σεζόν, το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και αυτή την στιγμή, τρεις ομάδες φαίνεται να παλεύουν για την απόκτησή του και άλλη μία να παραμονεύει στη γωνία.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διά στόματος Χρήστου Δάρα είχαν κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του το προηγούμενο δεκαήμερο όμως ο Ανσαριφάρντ φαίνεται πως περίμενε κάτι καλύτερο από οικονομικής άποψης.

Πέρα από τα χρήματα όμως, μείζον θέμα για τον 26χρονο Ιρανό είναι να πάρει μεταγραφή για μια ομάδα, στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού μεγάλος στόχος του είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που θα αποδεσμευθεί από το βάρος του Ιμπάρμπο θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ όμως το κόστος της μεταγραφής αποτελεί ένα εμπόδιο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ωστόσο οι πράσινοι έχουν ένα ατού. Τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Ιρανός φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να συνεργαστεί εκ νέου με τον πρώην προπονητή των κυανέρυθρων, ο οποίος είχε εξαιρετική σχέση μαζί του.

Το κόστος της αναμένεται να φτάσει τις 400.000 ευρώ, με τον παίκτη όμως να ζητάει περισσότερα από 500.000 ετησίως.

Στη γωνία περιμένει και η ΑΕΚ αφού ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης του Περέιρα Ντίας, δεν αποκλείεται να κάνει και αυτή την κίνησή της για τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ